1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОЧІЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРОВІВ...

ОЧІЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРОВІВ РОБОЧУ ЗУСТРІЧ З СОЦІАЛЬНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ АРЦИЗЬКОГО ВІДДІЛУ

Начальник Болградської районної військової адміністрації  Геннадій Бамбура спільно з заступником начальника Болградської РВА Вячеславом Куликом провели робочу нараду з працівниками Арцизького відділу  управління соціального захисту населення Болградської районної військової адміністрації на чолі з керівником Інною Замараєвою.

        Під час наради, присутні обговорили проблемні питання, що стосуються роботи зі зверненнями громадян, а також сервісного підходу до надання послуг соціального характеру та їх доступності для мешканців територіальних громад, які вони обслуговують.

Керівники району наголосили на тому, що необхідно приділяти особливу увагу роботі з внутрішньо переміщеними особами, які мешкають в громадах. А також, обговорили питання розподілу гуманітарної допомоги між ВПО та іншими незахищеними верствами населення.

Приємним моментом стало вручення Почесної грамоти начальнику відділу Інні Замараєвій, за самовіддану та плідну працю у сфері соціального захисту населення, вагомий внесок у реалізацію державної соціальної політики, високу професійну майстерність.