1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОДЕЩИНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРОВОДИТИ...

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОДЕЩИНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРОВОДИТИ «УРОКИ БЕЗПЕКИ» В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

Старша інспекторка ювенальної превенції Болградського районного відділу поліції Алла Алексасєєва разом із представником ДСНС провели спільний урок безпеки з учнями Болградського ліцею № 3.

Під час зустрічі співробітники екстрених служб нагадали дітям правила поведінки в побуті та на вулиці. Зокрема говорили, як поводитися з обігрівачами та біля відкритого вогню, що робити у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів і пристроїв, чому не можна зараз виходити на водойми, вкриті льодом, якими повинні бути заходи під час сигналів «Повітряна тривога».

Для того, щоб матеріал засвполіцейські одещини продовжують проводити «уроки безпеки» в закладах освітиоювався якісніше, школярам презентували навчальні мультсеріали.

«Проведення уроків безпеки для школярів стали обов’язковою частиною сучасної освіти, адже формування навичок поведінки у надзвичайних ситуаціях, розвиток вмінь швидко реагувати на потенційні ризики та безпомилково діяти в умовах загроз різного характеру – це потреба часу», – зазначила ювенальна поліцейська.

Болградський районний відділ поліції Одещини