1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ДНЕМ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ
НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Шановні учасники бойових дій на території інших держав!
Шановні ветерани війни в Афганістані!
З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час нездатний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів України.
Щорічно, в цей день, український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в «гарячих» точках планети.
Сьогодні ми вшановуємо мужність та героїзм воїнів-інтернаціоналістів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу та у врегулюванні збройних конфліктів за межами нашої держави. І куди б не закидала доля наших земляків вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу та свій громадянський обов’язок, і за хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство заслужили щиру подяку багатьох народів.
Схиляємо голову перед світлою пам’яттю земляків, кому не судилося повернутися на рідну землю. Вони назавжди залишаться у наших серцях! Низько вклоняємося тим, у кого афганська війна відібрала близьких та рідних.
Особливі привітання ветеранам та учасникам бойових дій, які і сьогодні захищають незалежність України на передовій.
Доземний уклін вам за мужність і героїзм, за високу громадянську відповідальність. Від усього серця зичу вам і вашим родинам здоров’я, щастя, родинного затишку, впевненості в завтрашньому дні, миру і добра.

З повагою,

Голова
Начальник Болградської
районної військової адміністрації Геннадій БАМБУРА