1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПИТАННЯ МОБІЛІЗАЦІЇ, НАБОРУ ДО...

ПИТАННЯ МОБІЛІЗАЦІЇ, НАБОРУ ДО СТРІЛЕЦЬКОГО БАТАЛЬЙОНУ ТА БРИГАД ГВАРДІЇ НАСТУПУ РОЗГЛЯНУЛИ В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА

Сьогодні начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура спільно з заступником Болградського районного відділу РТЦК та СП Володимиром Руснаком провели нараду з головами громад, керівниками підприємств та організацій району, депутатами районних та місцевих рад, громадськістю з питань проведення мобілізаційних заходів  в Болградському районі та набору до стрілецького батальйону та бригад «Гвардії наступу». У заході також взяли участь голова Болградської районної ради та заступники начальника Болградської РВА.

Як зазначив, заступник Болградського районного відділу РТЦК та СП Володимир Руснак на Одещині формують стрілецький батальйон «Чорноморська Січ». Одеський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує прийом патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян – захисників України для формування зазначеного стрілецького батальйону ЗСУ. Військовозобов’язані громадяни України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку, внутрішньо переміщені особи, або, які тимчасово перебувають на території Одеської області, можуть приєднатися до лав стрілецького батальйону Одеської області. Кампанія спрямована винятково на вмотивованих людей, які добровільно записуються до Збройних Сил України, аби захистити Одещину від окупантів!

Він відмітив, що усіх бажаючих запрошують до територіальних центрів комплектування за місцем проживання. Під час звернення обов’язково необхідно вказувати,  що бажаєте проходити службу саме в стрілецькому батальйоні «Чорноморська Січ».

Перший заступник начальника Болградської РВА Денис Байлук зазначив, що сьогодні на Одещині триває національна кампанія з рекрутингу для того, щоб посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високомотивованими воїнами.

МВС України формує додаткові бригади  Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби та  закликає усіх мешканців області, хто прагне якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити усіх наших людей, вступати до лав нових підрозділів. Денис Олександрович ознайомив присутніх з переліком бригад «Гвардії наступу», які формуються на даний час та умовами до їх вступу.

«Усім бажаючім вступити до зазначених бригад необхідно звернутись до ЦНАПів  або заповнити анкету на сайті storm.mvs.gov.ua» – зазначив Денис Байлук.

 У завершені наради начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура наголосив, що до складу окремого стрілецького батальйону «Чорноморська Січ» планують набрати близько 600 осіб, а від Болградського району необхідно направити 75. Тому очільник району довів план набору до стрілецького батальйону по кожній громаді в залежності від кількості військовозобов’язаних, які мешкають в громаді.  Забезпечення цього батальйону здійснюватиметься на рівні інших підрозділів Збройних сил України.

Долучайтесь до стрілецького батальйону та бригад «Гвардії наступу»! 

Станьте тим , хто звільнить Україну!