1. /
  2. Новини
  3. /
  4. РОБОЧИЙ ВИЇЗД НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ...

РОБОЧИЙ ВИЇЗД НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ДО ПАВЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації  Геннадій Бамбура спільно з заступником начальника Вячеславом Куликом здійснили робочий виїзд до Павлівської громади.

Під час відвідування  очільник району провів робочу нараду з головою ОТГ Олександром Романовим, керівниками структурних підрозділів апарату громади, депутатами сільської ради, підприємцями та громадськістю.

Геннадій Бамбура ознайомив присутніх з ситуацією в енергетиці району,  формуванням батальйонів Гвардії наступу та Стрілецького батальйону. Також він обговорив з активом громади роботу  по облаштуванню  Пунктів Незламності, місць компактного проживання ВПО в населених пунктах  громади, а також отримання та розподіл гуманітарної допомоги,  яка надходить від донорів.

Крім того, учасники наради обговорили питання  наповнення місцевого бюджету, облаштування захисних споруд та укриттів, роботу соціальних об’єктів громади, проведення опалювального сезону та організація роботи системи оповіщення.

Під час наради присутні мали змогу отримати відповіді від керівництва Болградської РВА на хвилюючі їх питання.

Голова громади звернувся до керівника району з проханням  посприяти у проведені ремонту дороги  до напрямку Нові Каплани.

Після заходу начальник Болградської РВА провів особистий прийом громадян,  під час якого до нього звернулись мешканці громади з соціальних питань.

Також керівник району ознайомився облаштуванням  місця  компактного проживання ВПО у с. Вишняки ,  яке передбачає розміщення  на 50 осіб.