1. /
  2. Новини
  3. /
  4. СПОРТСМЕНИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЮТЬ...

СПОРТСМЕНИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЮТЬ ПЕРЕМАГАТИ НА МІЖНАРОДНИХ ТА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ АРЕНАХ

Розпочинаємо тиждень з традиційного дайджесту перемог спортсменів Одещини на міжнародних та всеукраїнських змаганнях.

Боротьба вільна

Василь Михайлов (вагова категорія до 86 кг) виборов золоту медаль на рейтинговому турнірі «Ібрагім Мустафа», який проходив в єгипетській Александрії.

Боротьба самбо

На етапі Кубка світу у місті Ларнака (Кіпр) Дарина Жукова у змаганнях серед юніорок (вагова категорія 65 кг) та Діана Тулунжи (65 кг) у змаганнях серед дівчат здобули золоті медалі

Боротьба греко-римська

Дві медалі на чемпіонаті України серед кадетів вибороли наші спортсмени: золоту медаль – Іван Янковський, срібну – Кирило Угрик.

Плавання

Одеські спортсмени завоювали 9 медалей на чемпіонаті України серед молоді і юніорів з плавання, який відбувся в Броварах. Медалі Одеській області принесли такі спорстмени: Олексій Грабаров (2 золоті та 1 бронзова медаль), Надія Біловенко (1 золота, 1 срібна та 1 бронзова медаль), Катерина Караніколова (1 золота медаль) та Поліна Воробйова (1 золота та 1 бронзова медаль).

Тхеквондо (ВТФ)

На Кубку України спортсмени Одеської області здобули 7 медалей (3 золоті, 3 срібні, 1 бронзова). Золото в доробку Марії Лабузової, Ренати Подолян та Віктора Семанюка, срібло – Дмитра Говоруна, Юлії Гамурар, Іллі Ліпатова, бронза – Микити Сугака.

На чемпіонаті України серед кадетів Одеська область здобула 6 медалей (4 золотих та 2 бронзових). Золоті медалі вибороли Анастасія Волосенко, Златослава Волосенко, Даніїл Моднов та Софія Атаманюк, бронзові медалі – Максим Богату та Поліна Васильєва.

Дзюдо

На чемпіонаті України серед кадетів юні дзюдоїсти з Одеської області вибороли 4 медалі (2 срібні та 2 бронзові). Срібло в активі Артура Аміряна та Аркадія Самойлова, бронза – Андрія Прищепи та Олександра Турілова.

“Пишаємось нашими спортсменами! Хлопці та дівчата, Ви – наша гордість. Кожен з вас, без перебільшення, вписує нову сторінку в спортивну історію Одещини! Ваші здобутки – це приклад тяжкої наполегливої праці та незламної жаги до перемоги. Бажаю і в подальшому підкорення нових спортивних вершин!” – говорить Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.