1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В ТЕПЛИЦІ УРОЧИСТО ВІДКРИТО...

В ТЕПЛИЦІ УРОЧИСТО ВІДКРИТО НОВУ АДМІНІСТРАТИВНУ БУДІВЛЮ ОБ’ЄДНАНОЇ ГРОМАДИ

Сьогодні начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура взяв участь в урочистому відкритті адміністративної будівлі з надання соціальних, адміністративних та освітніх послуг мешканцям Теплицької громади.

У заході взяли участь депутати районної та місцевої рад, представники будівельної компанії, виконавчого комітету, керівники структурних підрозділів, закладів та підприємств громади.

До цього моменту адміністрація громади була розміщена в декількох будівлях, які не були облаштовані для комфортної роботи з громадянами, що ускладнювало робочий процес та взаємодію між структурними підрозділами. Мешканці громади були змушені отримувати адміністративні послуги в різних місцях та втрачати багато часу.

Тому керівництвом громади та депутатським корпусом було прийнято рішення провести реконструкцію старої будівлі школи під адмінбудівлю.

Проект було реалізовано за кошти громади. Його вартість становила приблизно 5 млн.гривень. Проводило капитальний ремонт – бувельна компанія “Концепт Хауса Інвест”.

На сьогоднішній день для працівників Теплицької громади створені всі умови для виконання своїх службових обов’язків. Вони забезпечені сучасними облаштованими кабінетами та обладнанням.

Начальник Болградської РВА привітав голову громади Івана Леонтьєва та працівників апарату громади з відкриттям та побажав їм успіхів у роботі на благо громади.

Він зазначив, що громади повинні розвиватися та працювати на благо своїх мешканців надавати їм якісні адміністративні та соціальні послуги незважаючи на воєнний стан та російську агресію. Сьогоднішнє відкртя показує, що Теплицька громада робить все для цього.

“Ми будуємо, ремонтуємо та облаштовуємо захисні споруди, соціальні об’єкти, приміщення адмінбудівель та проводимо благоустрій своїх громад завдяки нашим Збройним силам України. Це все віра в Перемогу, це віра в ЗСУ” – зазначив Геннадій Васильович.

Приміщення адміністративного будинку освятив настоятель місцевого храму та благословив працівників на плідну працю для блага Теплицької об’єднаної територіальної громади. Сьогодні громада отримувала привітання та подарунки.

Після церемонії відкриття Геннадій Бамбура перевірив облаштування захисних споруд в навчальних закладах, роботу Пунктів Незламності, облаштування місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб та реалізацію інформаційної кампанії «Гвардія наступу» в Теплицькій громаді.