1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В ВАСИЛІВСЬКІЙ ОТГ ПЛАНУЮТЬ...

В ВАСИЛІВСЬКІЙ ОТГ ПЛАНУЮТЬ ОБЛАШТУВАТИ УКРИТТЯ В ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ

Вчора перший заступник начальника Болградської РВА Денис Байлук спільно з начальником відділу  освіти,  охорони здоров’я,  культури та спорту  Болградської РВА Інною Гуткан та начальником відділу ОНПР та ЗЦЗ  Болградського управління ГУ ДСНС України в Одеській області Оксаною Безушенко провели  обстеження підвальних приміщень дошкільних закладів  у с. Василівка та Калчево Василівської ОТГ.

Обстеження проведено з метою встановлення можливості їх використання, як найпростіші укриття для захисту дітей та працівників закладів. Вжиття відповідних заходів надасть можливість забезпечити очним дошкільним навчанням понад 100 вихованців.

Під час обстеження підвальних приміщень голові Василівської громади Петру Бойчеву та старостам населених пунктів були надані рекомендації до облаштування захисних споруд згідно вимог діючого законодавства з цивільного захисту.

Як зазначив голова Василівської громади усі ремонтні роботи укриттів та їхнього облаштування буде проведено протягом місяця.

По завершенню запланованих заходів спеціалісти відповідних контролюючих служб проведуть перевірку захисних укриттів для введення їх   в експлуатацію.

Також перший заступник начальника Болградської РВА Денис Байлук перевірив облаштування Пунктів незламності в селах Василівка та  Калчево Василівської громади. Відповідальним за роботу пунктів надані зауваження для їх усунення в короткі терміни.