1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗА ДОРУЧЕННЯМ НАЧАЛЬНИКА ОДЕСЬКОЇ...

ЗА ДОРУЧЕННЯМ НАЧАЛЬНИКА ОДЕСЬКОЇ ОВА МАКСИМА МАРЧЕНКА, ЙОГО ЗАСТУПНИК ІГОР ТКАЧУК ЗУСТРІВСЯ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ФРАНЦУЗЬКОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ “ACTION CONTRE LA FAIM”

 Ця організація зареєстрована в Україні з 2015 року і наразі реалізує свою діяльність переважно в Чернівецькій, Дніпровській, Харківській та Запорізькій областях.

Представниця “ACTION CONTRE LA FAIM” Еліс Мадош обговорила з Ігорем Ткачуком можливість реалізовувати гуманітарні проекти на території Одеської області.

“Полегшення страждань постраждалих від агресії росії в Україні – наше головне завдання. Ми хочемо бути корисними і на Одещині, де багато людей потребують допомоги, в тому числі внутрішньо переміщені особи” – зазначила пані Мадош.

Сторони окреслили основні питання і напрямки, де допомога організації буде найефективнішою.

“Наразі ми своєрідна відправна точка: акумулюємо, адмініструємо потреби та проблемні питання по всім напрямкам в області та розподіляємо їх серед міжнародних організацій, яких на щастя з кожним днем стає все більше. І за це я дуже вдячний нашим міжнародним партнерам”- сказав Ігор Ткачук.

Сторони домовились, що найближчим часом буде підписано Меморандум про співпрацю.