1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАСІДАННЯ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОННОГО ШТАБУ...

ЗАСІДАННЯ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОННОГО ШТАБУ З ПИТАНЬ СТАЛОГО ПРОХОДЖЕННЯ ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ 2022-2023 РОКІВ

9 лютого 2023 року  очільник району Геннадій Бамбура провів чергове  засідання районного оперативного штабу з питань сталого проходження зимового періоду 2022-2023 років з головами громад Болградського району, представниками служб автомобільних доріг та організаціями які їх обслуговують.

На початку засідання начальник Болградської РВА наголосив на тому, що в зимовий період необхідна злагоджена співпраця підрядних організацій, міських, сільських, селищних рад, та суб’єктів господарювання на відповідних територіях, а у випадках несприятливих погодних умов на дорогах Болградського району.

Про проведені заходи для ліквідації наслідків негоди на дорогах Болградського району доповіли начальники дільниць ТОВ «Автомагістраль-Південь» та ТОВ «Евродор», а також обговорили проблемні питання, які виникали під час очищення доріг від снігових заметів.   

 Під час засідання штабу  представники ДП  «Служба автомобільних доріг в Одеській області», ДП «Служба місцевих доріг», ТОВ «Автомагістраль-Південь» та ТОВ «Евродор» обговорили порядок реагування  під час несприятливих погодних умов на дорогах Болградського району, а також про  наявність техніки та інших ресурсів, яка була залучена для ліквідації наслідків негод на дорогах району.

Під час засідання голови громад Болградського району доповідали про проведені заходи для ліквідації наслідків негоди на комунальних дорогах громад. Також піднімалось питання  взаємодії громад з підрядними організаціями ДП «Служба автомобільних доріг в Одеській області» та ДП «Служба місцевих доріг».

За результатами засідання було прийняте рішення про те, що керівництву  ТОВ «Автомагістраль-Південь» та ТОВ «Евродор» необхідно укласти  договори між субпідрядними організаціями та власниками спецтехніки щодо розчищення доріг на території Болградського району.

У завершенні наради очільник району Геннадій Бамбура надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів Болградської РВА  та головам громад Болградського району.