1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЦЕ ДІЙСНО ЧУДОВА НОВИНА,...

ЦЕ ДІЙСНО ЧУДОВА НОВИНА, ЯКА СВІДЧИТЬ ПРО ТЕ, ЩО НАВІТЬ У СКЛАДНИХ УМОВАХ ВІЙНИ МОЖЛИВО ЗАБЕЗПЕЧИТИ НАСЕЛЕННЯ У СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ МЕДИЧНОЮ ДОПОМОГОЮ

Департамент охорони здоров’я Одеської ОВА на чолі з директором Департаменту Наталією Одарій-Захар’євою завітав на відкриття Центру первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської громади Роздільнянського району Одеської області. Це вже друга амбулаторія, яку відкрили на Одещині після повномасштабного вторгнення.

Відкриття амбулаторії загальної практики–сімейної медицини є кроком до забезпечення пацієнтів якісною та доступною медичною допомогою в зручних умовах. Установа оснащена сучасним обладнанням у всіх кабінетах, а завдяки підтримці Департаменту охорони здоров’я, забезпечена всіма необхідними медикаментами та медичними засобами.

Амбулаторія також може надавати послуги медичної допомоги на дому, лікарі виїжджають тричі на тиждень на автомобілі швидкої допомоги, щоб надати необхідну допомогу пацієнтам.

А ще амбулаторія розміщує Пункт базування Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, щоб надати допомогу в непередбачуваних ситуаціях.

#МОЗ #сільськамедицина