1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДОПОМОГА ДЛЯ МЕШКАНЦІВ БОЛГРАДЩИНИ

ДОПОМОГА ДЛЯ МЕШКАНЦІВ БОЛГРАДЩИНИ

В рамках чотирьох програм заступник начальника Болградської РВА Вячеслав Кулик спільно зі спеціалістом Управління СЗН Болградської РВА Вікторією Мушат отримали від Одеського гуманітарного штабу гуманітарну допомогу, яка буде спрямована для внутрішньо переміщених осіб, які мешкають на територіях громад Болградського району та для соціально вразливих категорій населення, які потребують підтримки.

Таким чином, гуманітарна допомога була розподілена між громадами в залежності від кількості ВПО та необхідності облаштування місць компактного проживання вимушених переселенців, незахищених верств населення, а також за необхідністю для потреб соціальних об’єктів громад.

Цього разу Болградська РВА отримала та розподілила між громадами 6650 продуктових наборів (борошно, вівсянка, олія, макарони), 50 масляних радіаторів, 888 комплектів постільної білизни, 100 матраців односпальних, наборів посуду на 5 осіб, пластикових відер на 15 літрів, 170 пластикових каністр на 20 літрів, 350 ламп освітлення на сонячних панелях, тентів та 115 палетів.

Болградська районна військова адміністрація висловлює свою подяку Одеському гуманітарному штабу та міжнародним донорам за отриману гуманітарну допомогу.