1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КЕРІВНИЦТВО ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ...

КЕРІВНИЦТВО ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ ПРОВЕЛИ РОБОЧУ ЗУСТРІЧ  З ГОЛОВАМИ ГРОМАД РАЙОНУ

2 березня начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура взяв участь у робочій нараді  представників  АТ «ДТЕК Одеські електромережі» з керівниками громад району з питань налагодження взаємодії між органами  місцевого самоврядування Болградського району  та керівниками ДТЕК в умовах військового стану.

У заході взяли участь генеральний директор АТ «ДТЕК Одеські електромережі» Дмитро Григор’єв, керівник департаменту з обслуговування клієнтів  АТ «ДТЕК Одеські електромережі» Анастасія Наугольнікова, начальник центру з ремонту і експлуатації розподільчих мереж АТ «ДТЕК Одеські електромережі» Олексій Гузема, керівник Ізмаїльського регіону АТ «ДТЕК Одеські електромережі» Валентин Кравченко та перший заступник начальника Болградської РВА Денис Байлук.

Генеральний директор АТ «ДТЕК Одеські електромережі» Дмитро Григор’єв  ознайомив присутніх з ситуацією в енергетиці області.  Він зазначив,  що станом на 2 березня всі клієнти на Одещині зі світлом. НЕК Укренерго не доводить ліміти для операторів системи розподілу, генерації електроенергії в енергосистемі країни достатньо для покриття споживання.

У компанії ДТЕК Одеські електромережі достатньо  аварійних бригад для оперативної ліквідації аварій. На Одещині працює 206 бригад ДТЕК Одеські електромережі. З них 31 в Ізмаїльському районі та 19 – в Болградському. Всі вони 24/7 напоготові оперативно усувати аварії, щоб якнайшвидше повернути світло в домівки клієнтів.

Керівник департаменту з обслуговування клієнтів  АТ «ДТЕК Одеські електромережі» Анастасія Наугольнікова зазначила, що у лютому компанія збільшила кількість ліній в кол-центрі зі 150 до 200, а також додатково задіяла 65 операторів. Все це, щоб більш якісно та оперативно опрацьовувати звернення клієнтів. Наразі «ДТЕК Одеські електромережі» встигає опрацювати всі 100% звернень, що надходять від клієнтів.

Також під час наради керівництво АТ «ДТЕК Одеські електромережі» обговорили з керівниками громад канали взаємодії з вирішення проблемних питань в енергосистемах громад  які дозволять їх  оперативно вирішувати.

Голови громад мали змогу озвучити проблемні питання в роботі енергооб’єктів на території своїх громад та отримати відповіді. 

У завершені наради начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура  подякував керівництву «ДТЕК Одеські електромережі» за оперативну роботу по ліквідації наслідків пошкодження енергетичних об’єктів громад району під час ворожих обстрілів та в період блекауту.