1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НА ОДЕЩИНІ СПОРТИВНИЙ ФРОНТ...

НА ОДЕЩИНІ СПОРТИВНИЙ ФРОНТ ПРОДОВЖУЄ УПЕВНЕНО ТРИМАТИ СТРІЙ

Наші спортсмени продовжують виступати та здобувати нагороди у всеукраїнських та міжнародних змаганнях, нагадуючи всьому світу про Україну та мужніх українців.🥇🏆🎊

Фехтування 🤺

Олена Кравацька та Аліна Комащук у складі збірної команди України завоювали бронзові нагороди 🥉Кубка світу з фехтування на шаблях у командній першості серед жінок у бельгійському Сінт-Нікласі. Окрім одеських спортсменок українську команду представляли Ольга Харлан та Валерія Гнідашева.

Фігурне катання на ковзанах ⛸️ Вихованці СДЮШОР «Крижинка» Вадим Новіков та Анастасія Васильченко (тренер – Ірина Кланцат) завоювали дві золоті 🥇медалі на чемпіонаті України серед юніорів, який проходив в м. Богуславі (Київська область).

Вітрильний спорт 🚣‍♀️ 15-річний Святослав Мадоніч завоював золоту медаль 🥇в старшій юнацькій категорії на міжнародній регаті «3rd Youth Centenary Regatta 2023», яка відбулася в Італії, на озері Гарда. В молодшому флоті (9-10 років) Агнєшка Мадоніч стала переможницею 🥇у змаганнях серед дівчат і другою 🥈у загальному заліку.

Дякуємо нашим спортсменам і бажаємо подальших перемог! Ви — наша гордість і прекрасний приклад для наслідування ! 💙💛

#спортодеськаобласть#спорт#україна#перемога#фехтування#фігурнекатання#вітрильнийспорт