1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

07 березня 2023 року начальник Болградської районної військової адміністрації  Геннадій Бамбура спільно з заступниками начальника Болградської РВА, заступником військового коменданта Болградського району Володимиром Руснаком, начальником Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області  Романом Галкіним,  головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим,  керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка проходила під головуванням Максима Марченко.

На початку наради начальник Болградської РВА Геннадій Васильович доповів про стан справ у районі за минулий тиждень.

Про виконання завдань щодо якісного проведення мобілізації на території Одеської області доповів директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Готко.

Директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Володимир Фролов  доповів про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах області.

Також під час наради було розглянуто питання про стан підготовки до проведення весняно-польових робіт у 2023 році та проблемні питання в агропромисловому комплексі, з якого доповіла директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Алла Стоянова.

Крім того учасники наради підбили підсумки виконання місцевих бюджетів Одеської області за 2022 рік та результати перевірки рішень місцевих рад про затвердження місцевих бюджетів на 2023 рік. З даного питання доповіла директор Департаменту фінансів Марина Зінченко.

За результатами селекторної наради начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура провів нараду та надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад району.