1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ЗДІЙСНИВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ЗДІЙСНИВ РОБОЧИЙ ВИЇЗД ДО  ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Сьогодні начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура спільно з начальником служби у справах дітей Болградської РВА  Валерієм Мочуляком  здійснили робочий виїзд до  Тарутинської громади.

Під час візиту провели робочу нараду з керівництвом Центру соціальної психологічної реабілітації Болградської РВА, який розташований у смт. Тарутине.

Також у заході взяли участь представники ДСНС району та Держпродспоживслужби.  Основним питанням наради стало  облаштування захисних споруд у даному закладі з метою організації роботи центру. Це забезпечить влаштування дітей, які опинились у складних життєвих обставинах  та  вилучені з  сім’ї на певний період часу. Учасники наради провели  обстеження будівлі центру та  розробили план заходів з облаштування захисних споруд.

Крім того, начальник Болградської РВА спільно з головою Тарутинської громади Савою Чернєвим провели обстеження Пунктів Незламності та МКП у с. Серпневе та Петрівськ з метою перевірки їх облаштування та готовності до прийняття ВПО. За результатами перевірки були надані доручення щодо усунення виявлених недоліків.

У старостатах Тарутинської громади очільник району поспілкувався зі старостами про роботу соціальних закладів, сплату податків та зборів підприємцями, проблеми які існують в населених пунктах та шляхи їх вирішення.