1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ДЕРЕВ БАГАТО...

НОВИНИ ГРОМАД: ДЕРЕВ БАГАТО НЕ БУВАЄ – НЕБАЙДУЖИЙ ЖИТЕЛЬ БОЛГРАДА ДОПОМІГ МІСТУ З САДЖАНЦЯМИ ТА ЇХ ПОСАДКОЮ

Жителі Болграда не могли не помітити, що місто стало чистіше та краще. Чому щодня сприяють не лише співробітники КП «Горводоканал» Болградської міської ради та бригада із озеленення при цьому підприємстві, а й небайдужі мешканці міста.
Так, цього тижня, завдяки корінному болградцю Олександру Назлимову, вздовж дороги вулицею 25 Серпня, на перехресті з вулицею Шпитальна, а також вулицею Інзовська, кут Шпитальної, і навпроти будівлі Укрпошти було висаджено клени.
«Так, у нашому місті, як і в будь-якому населеному пункті, частина якихось дерев згодом висихає та вимагає ліквідації. Але не менш важливо на місці викорчуваних висадити молоді, щоб місто наше було зеленим і тінистим. Дякую, на це відгукнувся житель Болграда Олександр Назлимов, який передав дев’ять кленів, і не просто передав, а допоміг із їхньою посадкою. Було б чудово, щоб його приклад наслідували й інші наші мешканці в міру можливості», – розповіла керівниця Інспекції з благоустрою Болградської міської ради Діана Петрик.
Болградська міська рада звертається до мешканців громади – якщо ви маєте можливість та бажання передати саджанці дерев, будь ласка. Зробити наш спільний будинок – громаду – кращим і зеленішим на роки, як колись для нас це робили попередні покоління, – справа благородна.

За інформацією Болградської міської ради