1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ОПЕРАЦІЙНИЙ СТІЛ...

НОВИНИ ГРОМАД: ОПЕРАЦІЙНИЙ СТІЛ ДЛЯ ТАРУТИНСЬКОЇ ЛІКАРНІ ВІД GIZ UKRAINE

В Тарутинській громаді продовжується оснащення медичною технікою та виробами медичного призначення центральної лікарні. Минулого року така допомога надійшла від бессарабських німців.
У 2023 році завдяки участі в міжнародних проєктах керівництво Тарутинської селищної ради залучає додаткові ресурси для покращення надання медичних послуг закладами охорони здоров’я громади та створення належних умов для роботи медичних працівників.
Сьогодні до Тарутинської центральної лікарні від наших постійних партнерів – німецького товариства з міжнародного співробітництва GIZ та проєкту “Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України”, надійшов операційний хірургічний стіл. Заявка на безоплатне отримання ліжка була сформована селищною радою відповідно до потреб лікарні.
Надзвичайно приємно, що наші міжнародні партнери продовжують підтримку громади та допомагають обладнанням, яке є вкрай необхідним для лікарні.
Висловлюємо щиру подяку партнерам GIZ Ukraine за розуміння наших проблем та зміцнення Тарутинської громади у час надскладних випробувань для всієї України!

За інформацією Тарутинської селищної ради