1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПАМ’ЯТІ ЗАГИБЛИХ...

НОВИНИ ГРОМАД: ПАМ’ЯТІ ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ ЗСУ- У БОЛГРАДІ ПРОЙШОВ ЧЕМПІОНАТ З ФУТБОЛУ СЕРЕД САМИХ ЮНИХ СПОРТСМЕНІВ

У минулу суботу одразу на двох спортмайданчиках в Болграді проходив Чемпіонат з футболу серед дітей 2015-2016 р.н., присвячений пам’яті загиблих воїнів ЗСУ.

Організаторами цього довгоочікуваного заходу виступили Комунальний заклад “Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Болградської міської ради Одеської області.

Вісім команд юних футблістів прийняли участь в ціх видовищніх змаганнях. А саме: команда м. Болград ФК”Ніка”; команда с.Кулівча Б-Днестровського району, дві команди з м. Ізмаїл; дві команди м. Одеса ФК “Пальміра”; команда с. Ларжанка ФК “Репіда” та команда с. Саф’яни ФК “Бессарабія”.

Відкрили чемпіонат начальник відділу культури туризму та спорту Болградської міської ради Жанна Сусліна Миколаївні та директор Центру “Спорт для всіх” Семен Терзі, які побажали учасникам та їх тренерам успіхів та задоволення від гри.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів ЗСУ ,яким і було присвячено чемпіонат.

Поєдинки маленькіх гравців дійсно вразили, емоції закалювали у всіх. І ось настав час визначення переможців. Ними стали вихованці Центру “Спорт для всіх” – команда ФК «Ніка» (тренера Єгор Терзі, Олег Мадревський), які завоювали перше місце. На другому – ФК «Пальміра» з Одеси та на третьому – ФК «Ізмаїл».

Пишаємося нашими хлопцями. Від усього серця вітаємо із заслуженою та бажаємо нових, не менш яскравих злетів.

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Bolgradsovet…

За інформацією Болградської міської ради