1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В АРЦИЗЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ПЛАНУЮТЬ СТВОРИТИ ГРОМАДСЬКУ РАДУ

Створюємо Громадську раду Арцизької громади.

Провів зустріч із активними мешканцями нашої громади, під час якої обговорили питання створення Громадської ради.

До її складу увійдуть активні, ініціативні та небайдужі мешканці громади та громадські діячі.

Головна мета створення такої ради — взаємодія органів місцевого самоврядування з громадськістю, підвищення рівня та якості життя на території громади, ефективна комунікація між мешканцями та владою.

Серед функцій Громадської ради – проведення консультацій із громадськістю задля налагодження системного діалогу органів виконавчої влади з мешканцями громади, підвищення якості підготовки управлінських рішень з важливих питань з урахуванням громадської думки, а також створення умов для участі громадян у розробленні проектів таких рішень.

Наразі вже створена ініціативна група з активних мешканців, які зацікавлені в якісних змінах у громаді та побудові ефективної комунікації громадськості з місцевою владою. Це Вєлєва Лариса, Вахрушева Ірина, Мазур Наталя, Ігор Ладо, Олександр Шунько, Олег Хомяк .

Наступна зустріч має відбутися у квітні, під час якої будуть розглянуті ключові проблемні питання, винесені ініціативною групою та органами виконавчого комітету.

Вважаю, що сьогодні ініціативність мешканців, їхнє щире бажання допомогти громаді посилює місцеве самоврядування та сприяє вирішенню багатьох питань на місцях. Головне – комунікувати та залучати всіх охочих до активного обговорення та генерування ідей та рішень.

Якщо ви небайдужі до життя нашої громади, бачите його проблеми та шляхи їх вирішення, якщо ви маєте активну громадську позицію, приєднуйтесь до Громадської ради!

Зробимо разом нашу громаду успішною та проквітаючою!

За додатковою інформацією звертайтеся за номером: 0965883186, Наталія

За інформацією: https://www.facebook.com/SergiiParpulanskyi/posts/pfbid024THr9zA1QcvoT8eLsiP5eJvJP1bEAsHf1zbt49HNgiTeAdh2LJiLfn8Rdgv1Ghjil