1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЮНІ КАРАТИСТИ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЮНІ КАРАТИСТИ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАВОЮВАЛИ КУБОК ПІВДЕННОГО РЕГІОНУ

У Ізмаїльському спорткомплексі «Авангард» відбувся відбірковий турнір до збірної України з шин-карате, яка вже у травні вирушить на змагання до Польщі.
У турнірі взяли участь юні каратисти із Вінниці, Ізмаїлу, Кілії, Арцізу. Болградську громаду представляла збірна команда – з 15 бійців спортивного клубу «Бусі-до» ЦФЗН «Спорт для всіх» Болградської міської ради (тренер Сергій Цой) та 6 спортсменів клубу «КЕМПО» села Каракурт Василівської громади (тренер Георгій Міхнєв).
Змагання, що проходили у двох версіях, вийшли видовищними та захоплюючими. Ну а головним стимулом до того, щоб постаратися на всі сто, був Кубок, який отримує команда, чиї спортсмени набрали найбільше перших місць.
Збірна Болградської громади зробила все, що від неї залежить, щоб стати фаворитами змагань, завоювавши 15 перших місць, з яких 9 – у спортсменів клубу «Бусі-до».
В результаті болградські каратисти повернулися додому із головною нагородою – Кубком. З чим ми їх щиро вітаємо та бажаємо сил, успіхів у підготовці до майбутніх змагань у Польщі.

За інформацією Болградської міської ради