1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПОЧИНАЄМО ТИЖДЕНЬ З УСПІХІВ...

ПОЧИНАЄМО ТИЖДЕНЬ З УСПІХІВ ТА ПЕРЕМОГ СПОРТСМЕНІВ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Починаємо тиждень з успіхів та перемог спортсменів Одеської області🏆🥇, які гідно виступили на міжнародних та всеукраїнських змаганнях.

🤼 Так, на чемпіонаті Європи, в Бухаресті, з грепплінгу, спортсмени Одещини завоювали дві медалі. Срібло🥈у ваговій категорії 100 кг виборов Іван Малін, бронзу🥉– Андрій Баркар (вагова категорія 84 кг).

🔫 Вихованці обласної ДЮСШ стрільби Іван Ткаленко та Крістіна Остапенко (тренери – Ірина Виноградова і Світлана Скачко) увійшли до топ-5 чемпіонату Європи серед юніорів у стрільбі з пневматичної гвинтівки в категорії «мікст». Додамо, що Іван також став 5-м у складі збірної України в командному турнірі.

🤺 В Києві найсильніші шаблісти України розіграли нагороди Всеукраїнського турніру найсильніших. Чемпіоном та найсильнішим спортсменом у фехтуванні став одесит Андрій Ягодка (тренери – Олександр Васютін, Олександр Красовський).

🤾‍♂️ В Ізмаїлі пройшли матчі IV туру Вищої ліги чоловічого чемпіонату України з гандболу. У рідних стінах команда «Ізмаїл» здобула 4 перемоги та очолила турнірну таблицю чемпіонату.