1. /
  2. Новини
  3. /
  4. СЬОГОДНІ І-Й ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ...

СЬОГОДНІ І-Й ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОДА БОРИС ВОЛОШЕНКОВ, ВЗЯВ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОСТЯХ, З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ТЕАТРУ, ПРИВІТАВ ПРЕДСТАВНИКІВ ТЕАТРАЛЬНОЇ СФЕРИ ОДЕЩИНИ ЗІ СВІТОМ ТА ВРУЧИВ НАГОРОДИ

У своєму вітальному слові Борис Волошенков відзначив, що в культурному житті Одеси театр відіграє особливу роль. Адже одеське театральне життя веде свою історію з перших днів існування нашого прекрасного міста.

«Сьогодні наші театри успішно продовжують традиції славетної одеської театральної школи, наповнюючи їх новим актуальним змістом та цікавими режисерськими знахідками, справжніми почуттями, невичерпною енергією та захоплюючою грою акторів. Від щирого серця вітаю зі святом акторів, режисерів, хореографів, музикантів, та й всіх працівників театральних закладів! Нехай ваш постійний творчий пошук і надалі буде спрямований на збереження та примноження кращих театральних традицій Одеси і подальший розвиток сценічного мистецтва. Переконаний, що славетні сторінки нашої національної культури будуть збагачуватись новими яскравими театральними виставами, вашими творчими перемогами і гучними оваціями справжніх поціновувачів театрального мистецтва!», – сказав І-й заступник голови Одеської ОДА Борис Волошенков.