1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ...

В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР З ІГОР “COOL GAMES”

З метою підвищення рівня професійної майстерності вчителів фізичної культури КЗВО”Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” спільно з Одеським обласним відділенням (філія) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на базі Виноградівського опорного закладу освіти- ліцей 03.03.2023 р.провели обласний семінар-практикум для вчителів фізичної культури ігор “Cool Games” .

До участі у семінарі були залучені представники різних громад півдня нашої області. Для нашої громади це велика честь, адже це свідчить про наявність необхідної матеріально-технічної бази, спортивного інвентарю та вчителів, які показують високі спортивні досягнення на рівні області.

З привітальним словом до учасників семінару звернулась методист КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” Світлана Оніщук.

Про розвиток спорту та спортивні досягнення розповіла Людмила Жосан, начальник Відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради.Директорка Виноградівського опорного закладу-ліцей Ніна Арабаджі побажала учасникам семінару творчої співпраці .

Приємним моментом заходу стало вручення подяк начальнику Відділу освіти Людмилі Жосан, директору Виноградівського опорного закладу Ніні Арабаджі, керівнику професійної спільноти вчителів фізичної культури Олексію Черкесу та вчителям нашої громади Андрію Дермену (Новоїванівський ліцей), Анатолію Стоянову (Холмський ліцей), Олександру Бєлоусу (Надеждівський ліцей).

Начальник Одеського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН Олександр Тулунжі разом з представниками філії розповіли про вправи на організацію роботи в команді, нові комунікації гри “Cool Games” , продемонстрували вправи виконання ігор та провели чудові практичні заняття, під час яких педагоги отримали нагоду на власному досвіді освоїти основні навики гри “Cool Games”.

Сподіваємося, що проведений захід змотивує вчителів до впровадження “Cool Games”в освітню діяльність.

За інформацією Арцизької міської ради