1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В ХОЛМСЬКОМУ ЗДО АРЦИЗЬКОЇ...

В ХОЛМСЬКОМУ ЗДО АРЦИЗЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАВЕРШЕНО ОБЛАШТУВАНЯ НАЙПРОСТІШОГО УКРИТТЯ

Вчора перший заступник начальника Болградської РВА Денис Байлук спільно з представниками відповідних контролюючих органів, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та Арцизької міської ради перевірив готовність найпростішого укриття в Холмському закладі дошкільної освіти Арцизької міської ради до прийняття вихованців. Зазначимо, що з початку військового стану заклад працював у дистанційному режимі.

Наявність готового укриття – окремо розташоване підвальне приміщення на відстані 30 м від садочка, яке розраховано на 130 осіб, надасть можливість забезпечити 40 дітей села очним навчанням. Для досягнення цієї мети було проведено дуже великий обсяг роботи. Ремонтні роботи підвального приміщення  проводились власними силами працівників закладу за кошти бюджету відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради. Всього було витрачено 366340, 83 грн.

Денис Байлук зауважив, що облаштування укриття повністю відповідає вимогам ДСНС, але необхідно також вирішити питання щодо системи оповіщення в закладі.