1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗА ІНІЦІАТИВИ ОДЕСЬКОЇ ОВА...

ЗА ІНІЦІАТИВИ ОДЕСЬКОЇ ОВА ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З УСІМА МІЖНАРОДНИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ ТА НЕПРИБУТКОВИМИ МІСЦЕВИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ, ЩО НАДАЮТЬ ДОПОМОГУ УКРАЇНЦЯМ НА ОДЕЩИНІ

“Хочу подякувати всім вам, адже ми разом вже зробили багато і тепер я хочу щоб сьогодні ми проаналізували поточну статистику нашої праці та усі проблемні питання. Одеська ОВА відкрита для ваших пропозицій та будь-яких ідей щодо налагодження співпраці” – сказав заступник Начальника Одеської ОВА Ігор Ткачук.

У зустрічі взяли участь більше 60 організацій, серед яких EUAM, UNICEF, INTERSOS, NONVIOLENT PEACEFORCE, MERCY CORPS, UN OCHA та багато інших.

Головною метою заходу стало напрацювання подальшого плану співпраці, що націлена на допомогу жителям Одеської області та внутрішньо переміщеним особам, що через війну сьогодні перебувають на Одещині.

“Надання всебічної і ефективної допомоги внутрішньо переміщеним особам – це наша основна задача, тож необхідно мати чіткий план гуманітарного реагування” – зазначила директор департаменту соціальної та сімейної політики Одеської ОВА Тетяна Демент’єва.

За підсумком зустрічі усі учасники розробили дієвий план надання психологічної, медичної та гуманітарної допомоги населенню Одеської області та внутрішньо переміщеним особам.

“Я вдячний за таку ініціативу обласної влади, адже наша співпраця повинна бути структурована і тільки разом з владою вона буде ефективною” – сказав голова Одеського підрозділу управління з координації гуманітарних справ ООН в Україні Мамиржан Абдуллаєв.