1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗДОБУТІ МЕДАЛІ НА МІЖНАРОДНОМУ...

ЗДОБУТІ МЕДАЛІ НА МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ З БОРОТЬБИ «DAN KOLOV- NIKOLA PETROV»

Здобуті медалі на міжнародному турнірі з боротьби «Dan Kolov- Nikola Petrov», вдалий старт одеського «Чорноморця» у весняній частині УПЛ, переможна хода «ІнтерХім-СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д.» у жіночій Суперлізі – детальніше у традиційному дайджесті перемог спортсменів Одещини 🤼⚽️🏀💪🇺🇦

🤼‍♀️ Магамед Закарієв (вагова категорія 97 кг) виборов бронзову медаль 🥉на традиційному міжнародному турнірі з боротьби вільної «Dan Kolov- Nikola Petrov», який проходив у Софії (Болгарія).

🤼Ще один представник Одещини зійшов на п’єдестал традиційного міжнародному турнірі з боротьби греко-римської «Dan Kolov – Nikola Petrov»– Владлен Козлюк. Владлен завоював срібло🥈у ваговій категорії до 97 кг.

🏀 Чотири перемоги поспіль 💪 на минулому тижні здобув «ІнтерХім-СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д.» у жіночій Суперлізі з баскетболу. Представниці Одещини двічі переграли «ДЮСШ- УГСП- Переяслав» – 93:54 та 84:44, а також здобули дві звитяги над «Киів Баскет-КСЛ»– 100:51 та 89:54.

⚽️ Одеський «Чорноморець» вдало розпочав весняну частину в УПЛ, здобувши виїзну перемогу 🔝над рівненським «Вересом»з рахунком 3:1. В складі одеситів забитими м’ячами відзначилися Бадібанга, Алефіренко та Гладкий.