1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЖІНОК БОЛГРАДЩИНИ ПРИВІТАЛИ ЗІ...

ЖІНОК БОЛГРАДЩИНИ ПРИВІТАЛИ ЗІ СВЯТОМ

7 березня, в концертній залі КЗ «Центр культури та дозвілля» м. Болград відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня.

У заході взяли участь керівники району та Болградської міської ради, які   привітали представниць прекрасної статі Болградщини  зі святом та подякували за їх сумлінну і кропітку роботу, адже левова частка роботи щодо розвитку району й міста лежить на тендітних жіночих плечах.

Сьогодні наші  українські захисники мусять прикладати неабиякі сили, щоб тримати оборону своїх рідних земель, щоб захистити  найдорожчих людей, які чекають їх вдома живими – матерів, жінок, дочок, сестер. Багато жінок зараз служать в рядах збройних сил, хтось вступив до тероборони, хтось працює в тилу, хтось займається волонтерською діяльністю та допомагає нашим солдатам, хто заспокоює дітей, коли вночі спускається  в укриття. Це все  наші українські жінки – сильні та незламні.

З вітальними словами до присутніх звернувся начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура: «Любі наші жінки! Мами й дружини, сестри і дочки. Ви зустріли чергову весну з величезним болем в серці і сльозами на очах. На жаль ці дні пробудження природи сьогодні задимлені війною та тривогами. Але ми знову й знову висловлюємо вам повагу, вдячність та любов. Україна переможе, тому що у нас найкращі в світі жінки!”

Він  побажав усім жінкам району  міцного здоров’я, кохання, наснаги, життєвого оптимізму, мирного неба над головою та щасливої жіночої долі.

Чудову святкову програму чарівним жінкам подарували артисти та колективи КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради.