1. /
  2. Новини
  3. /
  4. 20 КВІТНЯ – ДЕНЬ...

20 КВІТНЯ – ДЕНЬ ВДЯЧНОСТІ ВОЛОНТЕРАМ

 «Любити і допомагати» – девіз всіх тих, хто не може залишатися осторонь людей, які потребують підтримки та допомоги, турботи, жертовності та доброти. Саме ці почуття, які не прописані у жодних інструкціях чи законах, притаманні волонтерам.

Сьогодні у волонтерському русі бере участь більше ста мільйонів людей по всьому світу. Волонтерство – досить потужний соціально-суспільний рух.

Незважаючи на виснаження й емоційну втому, наші волонтери продовжують свою роботу, і ця діяльність поступово, але неухильно змінює країну. За останній рік волонтерський рух в Україні зміг вирішити надважкі завдання, набув величезного досвіду у доланні найрізноманітніших перепон.

Болградська районна військова адміністрація висловлює щиру подяку всім волонтерам Болградського району за допомогу, яку вони надають нашим захисникам, переселенцям та людям,  які опинились в складних життєвих обставинах. Ви неймовірні! Ми робимо дуже гарну справу – разом! Тільки так Ви пришвидшуєте  нашу ПЕРЕМОГУ. У єдності наша сила, і ніхто нас не здолає, поки ми, українці, невтомно допомагатимемо нашим захисникам та громадянам.

Разом до перемоги!

Все буде Україна!