1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НІЧНИЙ МАСОВАНИЙ РАКЕТНИЙ ОБСТРІЛ...

НІЧНИЙ МАСОВАНИЙ РАКЕТНИЙ ОБСТРІЛ УКРАЇНИ ДЕРЖАВОЮ ТЕРОРИСТОМ РОСІЄЮ

Десятки випущених ракет, є загиблі і поранені. Влучання в багатоповерхівку в Умані, від уламків ракети постраждав будинок в Українці на Київщині. Під обстріли потрапив Дніпро — загинули молода жінка і 3-річна дитина… На підльоті до Києва нашими ППО збито 11 крилатих ракет та 2 безпілотники.

Варварські цинічні обстріли і вбивство мирного населення глибоко вночі, саме тоді, коли люди спали — це абсолютне зло. Його не зупинять жодні мирні ініціативи від посередників, бо росія прийшла в Україну з єдиною метою — вбивати і знищувати наш народ.

Цих вбивць і терористів зупинить тільки воєнна поразка, сила сучасної зброї, жорстких санкцій, повної ізоляції від цивілізованого світу — сила міжнародного кримінального переслідування та невідворотного покарання за всі воєнні злочини і геноцид Українського народу.

російським державним терористам треба повністю закрутити гайки!

Співчуваємо рідним і близьким загиблих. Бажаємо якнайшвидшого одужання та відновлення всім постраждалим громадянам. Вони не повинні залишатися наодинці в біді та мають отримати всю необхідну допомогу від держави та місцевої влади.

Заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк

Фото: Ігор Клименко