1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПІД ЧАС...

НОВИНИ ГРОМАД: ПІД ЧАС БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ У МАЛОЯРОСЛАВЕЦЬКІЙ ПЕРШІЙ ГІМНАЗІЇ БУЛО ЗІБРАНО 8500 ГРН!

За ініціативою педагога-організатора Малоярославецької Першої гімназії Сергія Ділігула та підтримки директора закладу Галини Реул на цьому тижні в гімназії, де навчаються 57 дітей, було проведено благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. До організації проведення ярмарку активно долучилися всі вчителі.

На ярмарку були представлені різноманітні смаколики, чай, кава, виготовлені власноруч поробки, тощо.

Завдяки зусиллям всіх учасників освітнього процесу: педагогам, учням, батькам – ярмарок пройшов на славу! Діти були у захваті, ззадоволенням та почуттям важливості справи продавали свої вироби і збирали гроші.

За підсумками ярмарку було зібрано 8500 гривень!

Велике дякуємо усім батькам, учням, педагогам та гостям за свій вагомий внесок. Адміністрація Малоярославецької Першої гімназії окрему подяку висловлює мешканцям села Малоярославець Перший Саріоглу В. С. та Сілочу П. І., які неодноразово перераховували кошти на подібні заходи.

Нещодавно в соціальній мережі Фейсбук був оголошений збір коштів на тепловізор для військовослужбовців Тарутинської громади. Саме на цю добру та важливу справу були перераховані кошти зібрані на ярмарку, що пройшов у Малоярославецькій гімназії.

Дорогі вчителі, діти та батьки, ви справжні патріоти, ви найкращі, ви люди з великими серцями! У закладі 57 дітей – зібрали 8500грн!

Безмежна вдячність усім, хто долучився до благородної справи!

Велике прохання до мешканців та гостей Тарутинської громади: долучайтеся до збору коштів на тепловізор! Давайте усі разом будемо наближати Перемогу!

Більш детальна інформація про збір коштів на тепловізор за посиланням: https://www.facebook.com/groups/704476239971916/permalink/1724817994604397/

За інформацією Тарутинської селищної ради