1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ВИЗНАЧЕНО ЛОКАЦІЇ...

НОВИНИ ГРОМАД: ВИЗНАЧЕНО ЛОКАЦІЇ ДВОХ СТАНЦІЙ МОНІТОРИНГУ ЯКОСТІ ПОВІТРЯ В БОЛГРАДІ

У минулу п’ятницю відбулась комунікація з мешканцями громади щодо встановлення сучасних станцій моніторингу якості повітря SaveEcoSensor 3.0 в місті Болград.
Болградську міську раду на цьому заході представляли відповідальний структурний підрозділ – Відділ будівництва, архітектури, ЖКГ та ДАБК за участю представників Сектору міжнародних зв’язків та інвестицій та Інспекціі з благоустрою Болградської міської ради.
Вони розповіли представникам організацій співвласників багатоповерхових будинків ОСББ, для чого ці станції та механізм іх роботи. Після обговорення учасники заходу прийняли остаточне спільне рішення, що дві станції будуть встановлені в двох різних районах міста.
Перша – на будинку в І містечку за адресою: вул. Віктора Оцерклевича, 33. Друга – на адмінбудівлі в центрі міста: пр-т Соборний, 149.
Нагадаємо, безкоштовне отримання цих станцій стало можливим після участі спеціалістів Болградської міської ради у 5-тижневому навчанні від ГО SAVEDNIPRO «ЗБЕРЕЖИ ДНІПРО» за програмою підтримки територіальних громад “Робота з екологічними даними громади: створення, моніторинг, аналітика, інформування”.

За інформацією Болградської міської ради