1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЮНІ ТАНЦЮРИСТИ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЮНІ ТАНЦЮРИСТИ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ УКРАЇНУ В ФЕСТИВАЛІ В СЕРБІЇ

В цьому році в сербському місті Босілеград відбувається не тільки ювілейний – тридцятий- Міжнародний дитячий Великодній фестиваль, але й наймасштабніший за всю історію його існування. Тому що зібрало понад п’ятсот учасників з різних країн.
Серед них середня група зразкового ансамблю танцю «Натхнення» КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради, керівник Вікторія Алавацька, які представляють у фестивалі не тільки Болградську громаду, а й Україну.
16 квітня, у Великдень, у Босілеграді відбулося офіційне відкриття фестивалю, в якому прийняли участь міністр у справах меншин та діалогу Республіки Сербія пан Томіслав Жигманов та посол Республіки Болгарія в Белграді пан Петко Дойков.
Фестиваль проходить тиждень, впродовж якого учасники будуть демонструвати свої таланти не тільки публіці, а й діячам культури та мистецтва Республіки Сербія.
Віримо, «Натхнення» не залишиться непоміченим серед всього різноманіття учасників. Бажаємо їм успіхів та чекаємо на щасливе повернення додому з приємними враженнями та цікавими розповідями про поїздку.
Фото: glaspress.rs та КЗ “Центр культури та дохвілля” Болградської міської ради

За інформацією Болградської міської ради