1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ТАРУТИНСЬКА ГРОМАДА ВІДДАЛА ОСТАННЮ...

ТАРУТИНСЬКА ГРОМАДА ВІДДАЛА ОСТАННЮ ШАНУ ГЕРОЮ – ВОЛОДИМИРУ КОНДУЛОВУ

В селищі Березине Тарутинської громади сьогодні в останню путь провели українського захисника, військовослужбовця морської піхоти, сержанта Володимира Кондулова.

Життя Вододимира обірвалося під час виконання бойового завдання на Донеччині. Він до останнього подиху був відданий своїй Батьківщині та боровся за волю і свободу нашої держави.

Проводжали Володимира сотні людей: рідні та близькі, керівництво Тарутинської селищної ради, працівники Березинського старостинського округу, побратими, вчителі, однокласники, друзі, сусіди, військовослужбовці і всі небайдужі, які прийшли віддати шану й схилити голови в журбі за молоде життя. Біль та розпач від втрати переповнювали кожного з присутніх на похованні.

Від імені усіх жителів Тарутинської громади та від себе особисто селищний голова Сава Чернєв висловив глибокі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Добра та світла памʼять про Володимира назавжди залишиться в наших серцях. Низький уклін Герою!

Україна у війні втрачає найкращих своїх синів і дочок. Пам’ятаймо, яку велику ціну сплачують наші захисники за незалежність країни!

Слава Україні!