1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДІ ПРОЙШОВ КОНЦЕРТ...

В БОЛГРАДІ ПРОЙШОВ КОНЦЕРТ АКАДЕМІЧНОГО  АНСАМБЛЮ ПІСНІ І ТАНЦЮ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Сьогодні Академічний ансамбль пісні і танцю Державної прикордонної служби України виступив у КЗ “Центр культури та дозвілля” Болградської міської ради   з концертною програмою для побратимів, які боронять кордон нашої держави.

Також у  заході взяли участь начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура та державні службовці РВА.

Музичний колектив Академічного ансамблю має багаторічний досвід творчої діяльності, яскравий репертуар та потужний і неординарний склад артистів, тому їх виступ викликав у глядачів захоплення і шквал овацій та подарував гарний настрій і позитивні емоції.

Ведучий концерту, начальник ансамблю полковник Василь Неграй запам’ятався дотепними жартами і оригінальним стилем ведення концерту.

 Шалений ритм від віртуозів-баяністів і переможців міжнародних конкурсів Віталія Козицького і Андрія Гіркого змусив серця в глядацькій залі битися в унісон. Солісти і солістки, хор і балет ансамблю, неймовірне виконання і повна віддача на сцені відгукнулися кожному глядачеві.

Болградська районна військова адміністрація від щирого серця бажає колективу Академічного ансамблю здоров’я, сил, натхнення і бажання подорожувати рідною країною, дарувати неймовірні враження і в кожній залі замість “Прощавай!” говорити “Доброго вечора, ми з України”.