1. /
  2. Новини
  3. /
  4. 6 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ НА...

6 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ НА ПІДТРИМКУ БІЗНЕСУ

Успішна робота малого та середнього бізнесу — це запорука стійкої економіки та одна з головних умов для швидкого відновлення України. Тому EasyBusiness, MATRA та Центр економічного відновлення запускають грантову програму для підприємців. Головна мета — підтримати український бізнес під час повномасштабної війни.

🔗Завдяки гранту 15 українських компаній зможуть отримати до 366 тис. грн на розвиток інноваційних рішень, сертифікацію, капітальні інвестиції або операційні витрати. Загальний бюджет конкурсу — понад 6 млн грн.

Хто може взяти участь у програмі❓

Мікро-, малі та середні підприємства (юрособи та ФОП), які офіційно зареєстровані в Україні та відкрилися до 1 січня цього року.

Встигніть податися на грант! Дедлайн уже 6 червня.

Заповнити заявку на участь можна за посиланням

Продовжуємо будувати країну підприємців!

Програма Easy Business Grant діє в межах проєкту «Розвиток ринку робочої сили в Україні шляхом покращення людського капіталу, просування дерегуляції та надання підтримки МСБ» і реалізується EasyBusiness за інформаційної підтримки Міністерства цифрової трансформації, Офіс з розвитку підприємництва та експорту й національного проєкту Дія.Бізнес за сприяння Центр Економічного Відновлення. Проєкт профінансовано в межах програми MATRA, створеної Міністерством закордонних справ Нідерландів.