1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДСЬКИЙ ВІДДІЛ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ...

БОЛГРАДСЬКИЙ ВІДДІЛ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ОПЕРАТИВНО ВІДРЕДАГУВАВ НА ЗВЕРНЕННЯ БАГАТОДІТНОЇ РОДИНИ

Днями у Болградський відділ Міграційна служба Одеської області звернувся багатодітний батько для оформлення закордонних паспортів для своїх дев’ятьох дітей, віком від 1 до 12 років.

Документи для чотирьох дівчаток та п’ятьох хлопчиків оформили у терміновому порядку, щоб всі члени родини разом змогли поїхати за кордон.

Оскільки одному з дітей уже виповнилося 12 років, то він прийшов до підрозділу Міграційної служби разом із батьком отримувати паспорт.

Принагідно нагадуємо, що оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон можна у будь-якому підрозділі ДМС у порядку «живої черги», чи скористатись сервісом «Електронна черга» 👉https://dmsu.gov.ua/services/online.html та зареєструватись на зручний для вас час.

❗️Звертаємо увагу! Якщо дитині, якій оформлюють закордонний паспорт, виповнилося 12 років, її присутність під час подання документів обов’язкова!

Термін виготовлення документа складає 20 робочих днів, у разі термінового оформлення – 7 днів або 3 дні (у випадках, визначених законодавством). Детальніше про послугу можна ознайомитися за посиланням 👇https://dmsu.gov.ua/…/vidacha-pasporta-gromadyanina…

#ДМС МВС України