1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДИТЯЧИМ САДОЧКАМ БУТИ

ДИТЯЧИМ САДОЧКАМ БУТИ

Міністерство освіти і науки України й місцеві органи управління освітою докладають максимум зусиль, щоб забезпечити функціонування мережі дошкільних закладів та доступ дітей до якісної дошкільної освіти. Та через війну й пошкодження інфраструктури дитячих садочків, мережа цих закладів сьогодні суттєво страждає.

Аби охопити дошкільною освітою більше дітей, які нині перебувають у складних умовах війни, й написано методичні рекомендації, які викладені для обговорення громадськості. Нам важлива думка всіх дотичних до дошкільної освіти фахівців та їхні пропозиції.

Ознайомитися з рекомендаціями можна тут: bit.ly/3nWNO8m

Ми розуміємо, що альтернативні форми не замінять повноцінної, якісної дошкільної освіти, яку надають саме заклади дошкільної освіти. Саме тому йдуть активні роботи з відновлення пошкоджених дитячих садків та облаштування і будівництва укриттів у цих закладах.

Ми щиро вдячні працівникам дошкільної освіти за їхню працю в складних умовах, бо це дає можливість дітям продовжувати навчання. Ми й надалі будемо відбудовувати пошкоджені дитячі садки та розвивати їхню мережу, яка відповідатиме потребам громад.