1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ІЗМАЇЛ ПРОВЕДЕ В ОСТАННЮ...

ІЗМАЇЛ ПРОВЕДЕ В ОСТАННЮ ПУТЬ СОЛДАТА РОДОМ ІЗ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

11 травня, Ізмаїл проведе в останню путь солдата, сорокарічного мешканця міста, уродженця села Голиця Василівської громади Болградського району Григорія Міхова, який шостого травня героїчно загинув на Донеччині, боронячи Україну від навали московитів.

Цю трагічну звістку журналісту інформаційної агенції «Юг.Today» повідомили родичі полеглого військового з Болградського району.

Григорій народився в селі Голиця 17 травня 1982 року. Після закінчення школи в Ізмаїлі в одному з професійно-технічних училищ опанував робочу спеціальність – тесляр. Але майже все довоєнне життя чоловіка було пов’язане з будівельною сферою, бо мав до цього хист та золоті руки, що могли виконати будь-яку роботу.

Близькі захисника України згадують: Григорій був людиною, сповненою позитиву та доброти, щирості та відваги, душею кампанії. У будь-яку годину дня і ночі він готовий був прийти на допомогу кожному, хто її потребував. Через свою спеціалізацію та відкритість чоловік мав чимало друзів, які його просто обожнювали.

Незважаючи на будівельний хист, ізмаїлець мав музикальні здібності — неперевершено грав на гітарі та співав. Та це й не дивно, бо ж голову родини оточували чуйні та прекрасні жінки: дружина Наталя та дві донечки — дев’ятнадцятирічна Анастасія та п’ятнадцятирічна Дар’я. Окрім того, Григорій полюбляв у вільний час також рибалити.

До лав Збройних Сил України Григорій Міхов став на початку лютого поточного року, пройшовши відповідну бойову підготовку. Розумів: треба захищати свою Вітчизну, своє місто, свою родину. Під час виконання бойових завдань виявляв стійкість та мужність, був хорошим товаришем та надійною опорою для побратимів. Солдат відстоював суверенітет та незалежність України на одному з найгарячіших напрямків фронту — Донецькому. Там, на жаль, 6 травня зупинилося велике, сповнене любові серце Героя.

Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. У ці скорботні дні колектив нашого видання співчуває родині захисника України. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Прощання з Героєм відбудеться о 10.00 на вулиці Єдності, 12-А. Григорій Міхов буде похований на Алеї слави, що розташована на новому кладовищі.

За інформацією інформаційної агенції «Юг.Today»