1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КОМАНДИ ДРУЖИН ЮНИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ...

КОМАНДИ ДРУЖИН ЮНИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ – ПОЖЕЖНИХ КРИНИЧНЕНСЬКОГО ЛІЦЕЮ ВІДВІДАЛИ 17 ДЕРЖАВНУ ПОЖЕЖНО-РЯТУВАЛЬНУ ЧАСТИНУ

19 травня до 17 державної пожежно-рятувальної частини міста Болград завітали учні та учасники команди Дружин юних рятувальників – пожежників Криничненського ліцею Криничненської сільської ради.

🔸На порозі частини, учасників руху зустріли рятувальники, які провели екскурсію підрозділом, розповіли про можливості пожежних авто, бойового спорядження та обладнання, а також про виклики на які доводиться реагувати щодоби. Команда ДЮРП показала свою візитівку і привітання, яке вони підготували для рятувальників 17 державно-пожежно рятувальної частини, чим дуже вразили рятівників.

🔸Також ДЮРПівці мали можливість спробувати стати справжніми рятувальниками, а саме: приміряти захисний одяг вогнеборців, апарати для захисту органів дихання, дізнатися про роботу пожежного спорядження та загасити умовну пожежу. Учням закладу також розповіли про вищі навчальні заклади в які вони в цьому році можуть вступити, якщо бажають стати справжніми рятувальники.

🔸В Болградському районі рух Дружин юних рятувальників — пожежних набирає обертів та активно розвивається, що допоможе максимально навчити молоде покоління безпеці життєдіяльності.