1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

10 травня 2023 року начальник Болградської районної військової адміністрації  Геннадій Бамбура спільно з заступником начальника Болградської РВА Дмитро Дімитров, військовим комендантом  Болградського району Олександром Дем’янов, заступником  начальника Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області  Михайлом Єдаковим,  заступником голови Болградської районної ради Володимиром Романовським, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка проходила під головуванням Бориса Волошенкова.

На початку наради начальник Болградської РВА Геннадій Васильович доповів про стан справ у районі.

Про підсумки виконання місцевих бюджетів Одеської області за 4 місяці 2023 року, забезпечення соціальних виплат окремим категоріям громадян та розподіл вільних залишків місцевих бюджетів доповіла директор Департаменту фінансів Марина Зінченко.

Директор Департаменту морегосподарського комплексу, транспортної інфраструктури та зв’язку Олександр Гайдук доповів про організацію пасажирських перевезень на території Одеської області.

Також під час наради було розглянуто питання про забезпечення кібербезпеки та технічного захисту інформації на об’єктах критичної інфраструктури та про стан цифровізації Одеської області та перспективи розвитку на 2023 рік доповів начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Станіслав Ніколайчук.

 В.о. директора Департаменту інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, міжнародного співробітництва і туризму Олександр Шека доповів про зовнішньоекономічну діяльність Одеської області за підсумками 2022 року.

Крім того учасники наради підбили підсумки проходження опалювального сезону 2022-2023 року у населених пунктах Одеської області. З даного питання доповів  директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Антон Шалигайло.

За результатами селекторної наради начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура провів нараду та надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад району.