1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

23 травня 2023 року начальник Болградської районної військової адміністрації  Геннадій Бамбура спільно з заступниками начальника Болградської РВА, військовим комендантом  Болградського району Олександром Дем’янов,  начальником Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області  Романом Галкіним,  головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка проходила під головуванням Бориса Волошенкова.

На початку наради начальник Болградської РВА Геннадій Васильович доповів про стан справ у районі.

З умовами організації та проведення національного мультипредметного тесту (НМТ)  присутніх ознайомив директор Департаменту освіти і науки Олександр Лончак.

Директор Департаменту охорони здоров’я Наталія Одарій-Захар’єва доповіла про забезпечення якісною медичною допомогою внутрішньо переміщених осіб Одеської області в умовах правового режиму воєнного стану.

Також під час наради було розглянуто питання про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах області доповів директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Володимир Фролов.

Директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Алла Стоянова ознайомила присутніх з реформами, стратегіями та програмами розвитку агропромислового сектору Одещини.

Крім того учасники наради розглянули стан  реалізації на регіональному рівні державної політики з питань фізичної культури та спорту. З даного питання доповів  начальник управління фізичної культури і спорту Валентина Кольчак.

За результатами селекторної наради начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура провів нараду з головами територіальних громад та надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад району.