1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В ТЕПЛИЦЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В ТЕПЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР “ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ. ЯК КОРИСТУВАТИСЯ ЧАТ БОТОМ GPT”

Бібліотекою села Теплиця 9 травня 2023року був організований та проведений захід з використання штучного інтелекту в закладах освіти.

Метою було розширення горизонтів виховної роботи з Chat GPT. На практичний семінар – лекцію ” Штучний інтелект на допомогу освітнім закладам” були запрошені вихователі дитячого садка “Теремок”, педагоги та організатори з позакласної роботи Теплицького ліцею та майстри та педагоги АПАЛ. Захід проходив в приміщенні ДНЗ “Арцизький професійний аграрний ліцей.

Лекцію проводив небайдужий мешканець села – Колосов Сергій. Захопившись , можливостями штучного інтелекту запропонував такий захід. Практична лекція виявилася не тільки пізнавальною , а ще й цікавою. Скориставшись допомогою Сергія всі зареєструвались в Chat GPT. Кожний, скориставшись своїм ноутбуком, зміг на практиці поспілкуватись зі штучним інтелектом у Chat GPT. “Двох годин виявилося недостатньою , тому ми запросили Сергія ще раз зустрітися. Сергій радо погодився. Друга зустріч відбудеться через два тижні. Ми дуже вдячні Сергію за цікаву та змістовну лекцію і чекаємо на зустріч”, – зазначили працівники культури Теплицької громади.

За інформацією Теплицької сільської ради