1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: З РОБОЧИМ...

НОВИНИ ГРОМАД: З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ТАРУТИНСЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАВ ОЛЕГ РАДКОВСЬКИЙ

П’ятого травня з робочим візитом Тарутинську громаду відвідав перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський.
Перший заступник голови обласної ради та Тарутинський селищний голова Сава Чернєв обговорили важливі для Тарутинської громади питання подальшого функціонування закладів соціальної сфери громади.
Робоча зустріч Олега Радковського з Тарутинським селищним головою відбулася за участю заступника Тарутинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету Олени Сілоч та директора БФ Шляхетна справа Сергія Шутова.
Перший заступник голови Одеської обласної ради відвідав ДНЗ «Тарутинський професійний аграрний ліцей» та ознайомився з умовами професійного навчання учнів закладу, оглянув навчальні кабінети, майстерні, гуртожиток ПАЛ. Олег Радковський зустрівся з педагогічним колективом та спільно з керівництвом громади розглянули проблеми закладу і шляхи їх вирішення. У ході обговорення нагальних питань закладу селищний голова Сава Чернєв підкреслив, що пріоритетом аграрного ліцею має бути доступність професійного навчання для дітей з соціально незахищених сімей та підготовка кваліфікованих робітників для сільського господарства громади.
Також поважні гості побували у КНП «Тарутинська центральна лікарня», де відвідали приймально-діагностичне, хірургічне, паліативне відділення та поліклініку. Під час бесіди з головним лікарем комунального некомерційного підприємства Юрієм Савицьким керівники обласної ради та громади обговорили можливості функціонування Тарутинської лікарні як загального закладу охорони здоров’я відповідно до постанови КМУ від 28.02.2023 року № 174 «Деякі питання організації спроможної мережі закладів охорони здоров’я».
Робоча зустріч першого заступника Одеської обласної ради та керівництва Тарутинської громади була плідною та пройшла в конструктивній атмосфері.

За інформацією Тарутинської селищної ради