1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ПРОВІВ СПІЛЬНУ...

ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ПРОВІВ СПІЛЬНУ НАРАДУ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ

Під головуванням начальника Болградської РВА Геннадія Бамбури  відбулась спільна нарада з представниками Болградської міської ради, правоохоронних органів та соціальних служб щодо належної та ефективної взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

Причиною заходу став випадок, що трапився у м. Болград, коли була виявлена дитина з ознаками фізичного насилля та матір двох дітей, яка була в стані алкогольного сп’яніння та поводила себе неадекватно й агресивно. Через 10 діб дитина знову залишилась без належного батьківського нагляду. За фактом побиття, стосовно даної особи відкрито кримінальне провадження, а дитина вилучена з сім’ї та знаходиться в закладі соціально-психологічної реабілітації. Наразі вирішується питання стосовно другої дитини з цієї сім’ї.

За підсумками наради узгоджено план взаємодії між працівниками поліції та служб, що займаються захистом прав дітей, з метою недопущення в подальшому випадків зволікань з ізоляції батьків-кривдників по відношенню до дітей.