1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ...

В АРЦИЗЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ КУЛЬТУРНИЙ ПРОЄКТ “МИСТЕЦТВО ПРОТИ ВІЙНИ”!

Тож в чому суть проєкту та як він буде реалізований?👇👇👇

Відкрита українська душа, потребує злету творчої думки, гарної української пісні. Саме пісня допомагала в усі важкі часи тримати бадьорість духу, бути стійкими та перемагати. Тож, наша культурна родина Арцизької громади продовжує підтримувати та захищати культурний фронт, дарувати людям віру в перемогу, щасливе майбутнє, зберігаючи традиції своїх предків. Наш новий проєкт прислідує саме таку мету.

А суть проєкту в тому, що в кожному населеному пункті громади (за окремим графіком) відбудуться тематичні патріотичні концерти за участі солістів Арцизького Будинку культури, вихованців Будинків культури села, де відбуватиметься захід, та сусідніх сіл.

Це спільні заходи, які будуть надихати, заряджати енергією та підтримувати.

Перший концерт вже відбувся у Виноградівському Будинку культури. Прямий ефір можна подивитися за посиланням https://fb.watch/kFGmRg0t6N/

Наступний захід відбудеться у червні, а де саме, ми оголосимо трохи пізніше. Слідкуйте за нашими новинами та приєднуйтесь до культурного фронту Арцизької громади.

І в якості анонсу нагадаю, що сфера культури не зупиняла свою роботу. Для відвідувачів працюють бібліотеки, в будинках культури регулярно проводяться репетиції та тематичні вечори, працюють мистецькі школи та музеї.

Також кожну другу п’ятницю в кожному населеному пункті реалізовується проєкт “Друге дихання” для людей 50+.

В планах – відкриття проєктів “Кіно просто неба” та “Культурний перформанс”.