1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАБЕЗПЕЧЕНІСТЬ БЕЗПЕРЕБІЙНИМ МОБІЛЬНИМ ЗВ’ЯЗКОМ...

ЗАБЕЗПЕЧЕНІСТЬ БЕЗПЕРЕБІЙНИМ МОБІЛЬНИМ ЗВ’ЯЗКОМ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ ОБГОВОРИЛИ ПІД ЧАС РОБОЧОЇ ЗУСТРІЧІ

Сьогодні з робочим візитом Болградський район відвідали головний інженер Південного регіону Українського оператора мобільного зв’язку «Київстар» Віктор Кічкар, а також головний енергетик Південного регіону Віталій Шляхтін та  інженер зазначеного мобільного зв’язку Іван Капацина.

У м. Болграді вони провели робочу зустріч з начальником  Болградської районної військової адміністрації  Геннадієм Бамбурою  та обговорили питання забезпеченості базових станцій мобільного зв’язку «Київстар» резервним живленням для надання населенню Болградського району  безперебійного мобільного зв’язку.

Знищення системи комунікацій та позбавлення українців зв’язку – одне з першочергових завдань росії, аби позбавити нас спілкування  з рідними та доступу до українських офіційних джерел інформації, посіяти паніку. На сьогодні доступ українців до телекомунікацій є такою ж важливою гуманітарною потребою, як наявність житла, медичної допомоги, води та їжі.

Значимо, що під час відключення електропостачання у зв’язку з пошкодженням об’єктів енергосистеми після ракетного обстрілу з боку російської федерації  були встановлені  генератори на  вежах мобільного зв’язку «Київстар» в Болградській, Василівській, Криничненській та Кубейських громадах.

Така домовленість була досягнута у січні цього року  під час зустрічі керівництва району з представником мобільного оператора «Київстар».

На даний час усі базові станції мобільного зв’язку «Київстар» забезпечені резервним живленням (генераторами) та готові до роботи під час бекауту та інших надзвичайних ситуацій.