1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

13 червня 2023 року начальник Болградської районної військової адміністрації  Геннадій Бамбура спільно з заступниками, а також  заступником військового коменданта  Болградського району Анатолієм Кушніром, заступником  начальника Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області  Михайлом Єдаковим,  головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка проходила під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера.

На початку наради начальник Болградської РВА Геннадій Васильович доповів про стан справ у районі.

Про перевірку стану укриттів і захисних споруд та безперешкодного доступу до них населення доповів директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Готко.

Директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Антон Шалигайло доповів про стан надання допомоги Херсонській області у зв’язку з руйнуванням Каховської ГЕС.

Про виконання місцевих бюджетів Одеської області за 5 місяців, забезпечення соціальних виплат окремим категоріям громадян та розподіл вільних залишків місцевих бюджетів доповіла директор Департаменту фінансів Марина Зінченко.

Начальник Служби у справах дітей Наталія Утюпіна доповіла про становище дітей в Одеській області під час воєнного стану в Україні.

Про поточний стан справ та зміни в організації роботи з внутрішньо переміщеними особами доповіла директор Департаменту соціальної та сімейної політики Тетяна Дементьєва.

Також під час наради було розглянуто питання забезпечення вчасного інформування про наслідки збройної агресії російської федерації доповів в.о. директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Володимира Дехтяра.

За результатами селекторної наради начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура провів нараду та надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад району.