1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: САМБІСТИ ТЕПЛИЦЬКОЇ...

НОВИНИ ГРОМАД: САМБІСТИ ТЕПЛИЦЬКОЇ ГРОМАДИ НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ З САМБО В ТЕРНОПОЛІ

10-13 червня в місті Тернопіль відбувся Чемпіонат України з САМБО серед юнаків та дівчат. В змаганнях взяли участь найсильніші спортсмени з усіх областей України. Двоє дівчат-самбісток з села Веселий Кут під керівництвом спортінструктора Теплицької сільської ради Михайла Фучіджи за підтримки Теплицького сільського голови Івана Леонтьєва відправились на змагання у місто Тернопіль.

Це перша участь самбістів Веселого Куту на такому рівні. Перед від`їздом спортсменки Аврамова Надія та Стоілова Альміра разом з Михайлом Фучіджи поспілкувались з Іваном Леонтьєвим. Голова громади від всього депутатського корпусу та виконкому побажав успіхів.

Результати не заставили чекати – дівчата посіли треті місця.

Чемпіонат України по пляжному самбо:

Серед підлітків Аврамова Надія – 3-тє місце;

серед кадетів Аврамова Надія – 3-тє місце;

Серед кадетів Стоїлова Альміра – 3-тє місце.

-Це перший наш виїзд на змагання такого рівня. Діти та я результатами задоволені,- зазначив Михайло Фучіджи. – Йдемо далі, працюємо не покладаючи рук. Дуже вдячні за постійну підтримку нашому голові Леонтьєву Івану Івановичу. Також з поїздкою допомагали фермери та підприємці с. Веселий Кут, ми їм вдячні: Ангурян Валентина Семенівна, Кальчева Тетяна Василівна, Сараін Христина Миколаївна, Дімова Яна Анатоліївна, Лозовий Ігор, Саянчук Сергій, Недельчев Денис, Саул Ігор, Сараін Валерій.

За інформацією Теплицької сільської ради