1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У АРЦИЗЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: У АРЦИЗЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ АКТИВА ГРОМАДИ ІЗ ПРЕДСТАВНИКОМ ШВЕЙЦАРСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ПРОЄКТУ «DECIDE»

В січні 2022 року була прийнята Стратегія розвитку Арцизької громади на 5 років. Це фундаментальний документ, який передбачав створення кращих умов для життя, навчання, роботи кожного мешканця, бізнесу і, одночасно- створення привабливого, упізнаного образу громади.

Але у зв’язку з повномасштабним вторгненням рф на територію України виникла необхідність змінити пріоритетні напрямки розвитку громади, враховуючи реалії сьогодення.

Саме з цією метою сьогодні, 6 червня, в великому залі Арцизької міської ради відбулася зустріч актива громади, представників місцевого бізнесу та фермерських господарств, керівників структурних підрозділів міської ради із Агенцією регіонального розвитку Одеської області та представником Швейцарсько-Українського проекту «DECIDE» .

У форматі живого діалогу учасники зустрічі обговорили актуальні проблеми життєдіяльності громади, бачення перспективи її розвитку, сильні та слабкі сторони нашого регіону та як вони впливають на стратегічний розвиток громади, а також можливі точки залучення інвестицій.

До відома: Швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» реалізується в Україні ГО DOCCU у партнерстві з Цюріхським педагогічним університетом (Швейцарія) за підтримки Швейцарії, представленої Швейцарським бюро співробітництва в Україні.

https://www.facebook.com/OdesaRDA